REKLAMI GEÇ

Saç ekimi için İskoçya’dan Denizli’ye geldi

Saç ekimi için İskoçya’dan Denizli’ye geldi

Medikal Estetik Hekimi Özgür Nalbant, saç ekimindeki uygulamalarıyla dikkati çekerken, Avrupalı hasta sayısına her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu kez İskoçyalı Neil David Grant, saç ekimi için İskoçya’dan Denizli’ye geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2015 Cumartesi, 15:10

Özel bir hastanenin saç ekim birimi sorumlusu olan Medikal Estetik Hekimi Özgür Nalbant, saç ekiminde 2005 yılından bu yana uyguladığı FUE isimli yöntemi uyguluyor. Saç ekiminde elde ettiği başarılı uygulamalarla sadece Türkiye’de değil Almanya, Hollanda, Belçika ve Fransa gibi birçok Avrupa ülkesinde de dikkati çeken Dr. Özgür Nalbant’ın hastaları arasında İskoçyalı David Grant da eklendi.

Glasgow kentinde yaşayan 27 yaşındaki Neil David Grant, saç ekimi için Denizli’ye geldi. Saç ekimi için uzun araştırmalar yaptığını anlatan Grant, bu araştırmaları sırasında Medikal Estetik Hekimi Özgür Nalbant’ın ismine ulaştığını ve ekim için de soluğu Denizli’de aldığını söyledi. Başarıyla gerçekleşen saç ekiminin ardından ülkesine dönen Grant, saç ekiminin basit bir operasyon olmadığını, uygulamanın deneyimli hekim tarafından yapılması gerektiğini belirtti.

ozgur-nalbant-sac-ekimi-iskocyali-hasta-ic

Dr. Özgür Nalbant ise, yurt içinden ve birçok ülkeden saç ekim talepleri aldıklarını, çok sayıda uygulama gerçekleştirdiklerini, en son İskoçyalı Neil David Grant’ın da Denizli’yi tercih etmesinden ve memnun olarak ayrılmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı