REKLAMI GEÇ

Sağlık Bakanı Koca’da bin yataklı Denizli Şehir Hastanesi açıklaması

Sağlık Bakanı Koca’da bin yataklı Denizli Şehir Hastanesi açıklaması

Denizli’ye yapılması uzun zamandır konuşulan, yeri belirlenen bin yataklı şehir hastanesi TBMM bütçe görüşmelerinde gündeme geldi, Sağlık Bakanı Koca, 2023’ten önce hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2020 Pazar, 11:56

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bütçe görüşmelerinde dün akşam Sağlık Bakanlığı bütçesi görüşüldü. Denizli’de yeri belirlenen ve yapımı uzun zamandan bu yana konuşulan şehir hastanesi görüşmeler sırasında da gündeme geldi.

Bütçe hakkında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastaneleri ile ilgili konuşurken, “Genel bütçe kaynaklarıyla yaptığımız şehir hastanelerimizi hizmete almaya devam ediyor. 3 şehir hastanesi Samsun, Aydın, Trabzon ihale süreçleri genel bütçeden tamamlanmış olup, inşaat çalışmasına başlanmaktadır. Bunun dışında bin 750 yataklı Şanlıurfa her biri biner yataklı Ordu, Denizli, Sakarya, Diyarbakır, Antalya, Rize ve 750 yataklı Mardin şehir hastanelerini de sırayla yaparak 2023 yılından önce hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Denizli Şehir Hastanesi 2020 yılı bütçesine alınmış, projesi hazırlatılmış ihale için ön tekliflerin alınabileceği aşamaya geldiği açıklanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı