REKLAMI GEÇ

Sağlık çalışanlarına hakaret etti, gazeteye ilan vererek özür diledi

Sağlık çalışanlarına hakaret etti, gazeteye ilan vererek özür diledi

Tedavi olmak için gittiği hastanede sağlık çalışanlarına hakaret eden hasta, hakarete uğrayan çalışanların talebi, arabulucu kararıyla gazeteye özür ilanı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2019 Cumartesi, 18:00

Özel bir hastaneye tedavi olmak amacıyla giden E.Ş. Dr. Atike Ergün Moran ile hemşireler Kader Sarıçam ve Aslı Cirt ile tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutunu yükselten hasta, sağlık çalışanlarına hakaret etti.

Olayın ardından sağlık çalışanları E.Ş. hakkında şikayette bulundu. Mahkeme, konuyu arabulucuya havale etti, arabulucudan da emsal olacak kararlar çıktı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TALEP ETTİ
Sağlık çalışanları ilk etapta E.Ş.nin belirli bir süre sağlık kurumunda zorunlu olarak çalıştırılmasını ve yaşanan zorlukları görmesini istedi. Ayrıca, ilan vererek özür dilemesi istendi.

ARABULUCUDAN ÖRNEK KARAR
Arabulucu ise sağlık çalışanlarına saldırı konusunda örnek bir karara imza attı. Sağlık çalışanlarına hakaret eden E.Ş.nin yerel bir gazeteye özür ilanı vermesine karar veren arabulucu, bunun yanında Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı’na 1000 TL bağış yapılmasına hükmetti.

İLAN VERDİ, ÖZÜR DİLEDİ
Sağlık çalışanlarına hakaret eden E.Ş. yerel gazeteye ilan verdi. Özür ilanında, “27.06.2019 tarihinde, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Acil Servisi’nde çalışan ve hizmet veren Dr. Atike Ergül Moran, Hemşire Kader Sarıçam, Hemşire Aslı Cirit’e yaptığım yanlış tavır ve davranışlarımdan dolayı kendilerinden özür dilerim” sözleri yer aldı.

(Kaynak:aynahaber.net)

https://www.aynahaber.net/haberler/saglik/saglik-calisanlarindan-gazeteye-ilan-vererek-ozru-diledi/18272/?fbclid=IwAR3WcyWG9fGbekyr2bHmwbnMTb1B1I-qgGL5yI0HHx-sb18fzpFhV-v-5jM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı