REKLAMI GEÇ

Sağlık çalışanlarına Kovit-19 aşısı yapılmaya başlandı

Sağlık çalışanlarına Kovit-19 aşısı yapılmaya başlandı

Koronavirüs aşısı Denizli’ye geldi, ilk uygulamalar başladı. Kentte koronavirüs aşısını ilk yaptıran isimler ise Sağlık Müdürü Berna Öztürk ile PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan oldu. Koronavirüs aşısı ilk etapta sağlık çalışanlarına yapılmaya da başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2021 Perşembe, 13:23

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kullanılacak CoronaVac aşısı, Denizli Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.

CoronaVac aşısını kentte ilk yaptıran isimlerden biri de Sağlık Müdürü Berna Öztürk oldu. Öztürk ile birlikte sağlık çalışanları da aşılanmaya başlandı.

PAÜ HASTANELERİNDE İLK AŞIYI REKTÖR KUTLUHAN OLDU
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanelerinde ilk Koronavirüs (Kovid-19) aşısını Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan oldu.

Bilim Kurulu tarafından acil kullanım onayı verilen CoronaVac aşısı, PAÜ Hastanelerinde ilk olarak, aynı zamanda tıp fakültesi öğretim üyesi olan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Kutluhan, “Pandemi ile mücadelede beklenen an geldi. Sağlık Bakanımızın ve çalışanların büyük gayretleriyle aşımız, bugün itibariyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde başlamış bulunmaktadır. Bilindiği üzere öncelikle sağlık çalışanları ki bu çok doğru bir karar. Kovid-19’lu hastalarla hep sağlık çalışanlarımız muhatap olmaktadır. %92 başarısı olan aşımızın hızlı bir şekilde halkımıza da yansıması ve herkese sağlık getirmesi dileklerimle” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı