REKLAMI GEÇ

Babasının anısını yaşatacak

Babasının anısını yaşatacak

İşadamı Merter Söylemez, sahibi olduğu bir binayı İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağışladı. Aile sağlığı merkezi olarak kullanılacak binaya hayırsever işadamının babası Ali Söylemez’in ismi verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2015 Pazar, 10:29

Şemikler Mahallesi Lal Rezidans A blok’ta bulunan 245 metrekarelik binanın bağış törenine Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Hayırsever İşadamı Merter Söylemez, babası Ali Söylemez ve annesi Hülya Söylemez katıldı.

Törende konuşan Vali Şükrü Kocatepe, Söylemez Ailesi’ne yaptıkları bağıştan dolayı teşekkür ederek, “Kendileri zaten sağlık hizmetinden gelen bir aile. Hülya Söylemez Hanımefendi 30 yıl, Ali Söylemez Beyefendi 38 yıl sağlık hizmeti verdikten sonra emekliye ayrılmışlar. Merter kardeşimiz de gönüllü olarak da böyle bir bağışta bulunmak suretiyle yine Denizlimize hizmet vermeye devam etmektedir. Kendilerine sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

denizli-hayirsever-merter-soylemez-asm-binasi-ic

Hayırsever İşadamı Merter Söylemez ise, önümüzdeki yıllarda büyük bir hastane yaptırmayı planladıklarını, ancak öncelikle annesi Hülya Söylemez adına öğrenci yurdu yaptıracaklarını söyledi.

Tek katlı Ali Söylemez Aile Sağlığı Merkezi’nde, 5 muayene odası, tıbbi müdahale, aşı, engelli hasta muayene odalarının yanı sıra, laboratuar ve emzirme odası da yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı