REKLAMI GEÇ

Sağlıkçılar şiddeti düdükle protesto etti

Sağlıkçılar şiddeti düdükle protesto etti

Denizli 112 çalışanları, sağlıkta şiddeti düdük çalarak protesto etti.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2015 Çarşamba, 14:16

Atatürk Parkı önünde toplanan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği üyeleri sağlıkta yaşanan şiddeti düdük çalarak, İl Sağlık Müdürlüğü önüne kadar yürüdü.

denizli-112-eylem-ic

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Denizli İl Başkanı Acil Tıp Teknisyeni Kazım Boyacıoğlu, sağlık çalışanlarına şiddet uygulanmaması gerektiğini belirterek, “Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği olarak son zamanlarda Denizli’de sağlık çalışanlarına karşı uygulanan şiddet arttı. Geçtiğimiz günlerde bir Aile Hekimi saldırıya uğradı, iki 112 ambulansımızda bulunan sağlık çalışanlarına Kız Meslek Lisesi’nde şiddet uygulandı” dedi.

ATT olarak tüm bilgi birikimleriyle  halka  hizmet verdiklerini söyleyen Boyacıoğlu, “Ambulanslarımızda her türlü tıbbi malzeme bulunmaktadır. Bize ulaşan bir vakada en kısa sürede olay yerine giderek müdahale yapıyoruz. Sağlık çalışanları olarak şiddete maruz kaldığımızda bütün moral ve motivasyonumuz bitmektedir. Sağlık çalışanlarına şiddet uygulanmaması için gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını talep ediyoruz. Ambulanslar sizin ambulansınız. Bu ambulanslarda anneniz, babanız ya da sevdikleriniz olabilir, biz hayat kurtarıyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı