REKLAMI GEÇ

Sağlıklı yaşamın yeni adresi: Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi

Sağlıklı yaşamın yeni adresi: Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi

Ücretsiz değerlendirme sonrasında kişiye özel fizyoterapi ve egzersiz programı Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2021 Pazartesi, 10:19

Fizyoterapist Merve Mergensoy tarafından Denizli’nin en gözde semtlerinden biri olan Çamlık’ta 5 katlı bir merkez olarak kurulan, Denizli’nin en büyük ve en kapsamlı sağlıklı yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi, fizyoterapi egzersizleri, manuel terapi, sporcu rehabilitasyonu, üç boyutlu skolyoz terapisi, obezite rehabilitasyonu, pilates, hamile pilatesi, reformer & cadillac (aletli pilates), fitness, zumba, tabata, yoga, duyu bütünleme, beslenme ve diyet hizmetleri vermektedir.

AVRUPA STANDARTLARINDA HİZMET
“Mediden; Sağlık, Mutluluk ve Güven” sloganı ile yola çıkan ve Denizli merkezli olarak kurulan Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi, Avrupa standartlarında hizmet anlayışı ile kısa zamanda sadece yurtiçinden değil yurtdışından da yoğun ilgi görüyor. Aynı kalite ve hizmet anlayışı ile Türkiye genelinde şubeleşerek sadece Denizli’de değil Türkiye’nin birçok noktasında hizmet sunmayı hedefliyor.

MANUEL TERAPİ İLE AĞRILARA İLAÇSIZ VE AMELİYATSIZ ÇÖZÜM
Çağımızın en yaygın klinik şikâyetlerinden olan Ortopedik problemlere yönelik de kapsamlı hizmetler sunduklarından bahseden Fzt. Merve Mergensoy; bel, boyun, sırt, diz, ayak bileği gibi bölgelerde fiziksel sıkıntısı, ağrısı olan bireylere manuel terapi hizmeti ve farklı egzersiz teknikleri içeren rehabilitasyon programlarıyla hizmet verdiklerini belirtti.

Fzt. Merve Mergensoy Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin; sağlıklı insanların gelip geniş ve ferah alanlarda birebir eğitmenler eşliğinde spor ve egzersiz yapabileceği bir merkez olmasının yanında; MS, inme (felç), parkinson gibi nörolojik rahatsızlıklara yönelik de özel rehabilitasyon tekniklerinin uygulandığı bir sağlık kompleksi olduğunu vurguladı. Bünyesinde Danışman hekimler, alanında uzman fizyoterapistler , diyetisyenler, antrenörler, yönetim ve halkla ilişkiler departmanı bulundurduğunu belirten Fzt. Merve Mergensoy; Mediden Sağlıklı Yaşam Merkez’inde ücretsiz değerlendirme sonrasında kişiye özel fizyoterapi ve egzersiz programı formatıyla kişinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda en uygun programı seçerek ilerlediklerini söyledi.

BİLİMSEL VE YENİLİKÇİ BESLENME PROGRAMLARI İLE VÜCUDUNUZU YENİLEYİN
Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde alanında uzman diyetisyenin kişiye özel hazırlamış olduğu programlar ile fonksiyonel beslenme, obezite (şişmanlık), diyabet (şeker hastalığı) ve beslenme ,hipertansiyon ve beslenme, kilo alma, kilo verme, vücut ağırlığı kontrolü, sağlıklı beslenme, gebelik ve emzirme döneminde beslenme, yaşlılıkta beslenme, çocuk ve ergenlerde kilo kontrolü, troid hastalıklarında beslenme, gut hastalığında beslenme, kalp ve damar hastalıklarında beslenme, metabolik sendromda beslenme, insülin direncinde beslenme ve sporcu beslenmesi hizmetleri sunuluyor.

DEĞİŞİME HAZIR OLUN’
Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezinin kompleks bir merkez olduğunu vurgulayan Fzt. Merve Mergensoy, ağrı şikâyeti ile gelen kişilerin sadece ağrı problemine yönelmeden bütüncül bir yaklaşım ile tüm vücudu ele alarak bir program çizdiklerini ve ağrı şikâyetlerinin azaltılmasından sonra pilates ve fitness programları ile düzgün bir kas iskelet sistemi inşa ederek ağrılara kalıcı olarak çözüm sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı