REKLAMI GEÇ

Sağlıkta 2015 yatırımları değerlendirildi

Sağlıkta 2015 yatırımları değerlendirildi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından gerçekleştirilen toplantıda tıbbi ve mali yönler değerlendirildi, 2015 yılında sağlık tesislerine kazandırılan hizmet ve tıbbi cihaz yatırımları incelendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2016 Pazar, 11:40

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından birliği bağlı sağlık tesislerinin yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantılar ile 2015 yılı sağlık hizmetleri değerlendirildi ve 2016 yılı sağlık hizmetleri planlaması yapıldı.

Planlama toplantısı Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk’ün başkanlığında, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy ve Birliğe bağlı 11 sağlık tesisinden hastane yöneticileri ile müdür ve müdür yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantılarda sağlık tesislerinin 2015 yılı sağlık hizmetleri idari, tıbbi ve mali yönden değerlendirilerek, 2015 yılında sağlık tesislerine kazandırılan özellikli hizmet ve tıbbi cihaz yatırımları incelendi. Ayrıca toplantılarda 2016 yılı planlanan projeler, hastanelerin ihtiyaç ve talepleri görüşüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı