REKLAMI GEÇ

Şehir Hastanesi için ilk somut adım

Şehir Hastanesi için ilk somut adım

AK Parti’nin Denizli’ye iki seçimdir sözünü verdiği Şehir Hastanesi için nihayet ilk somut adım atıldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Denizli’nin de aralarında bulunduğu 20 şehir hastanesi için ihale sürecinin başlatıldığını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2014 Salı, 09:14

Denizli’ye 2011 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde verdiği Şehir Hastanesi sözü aradan geçen 3 yılda gerçekleşmedi. Erdoğan’ın, yine 2014 yerel seçimleri için geldiği Denizli’de kent için sıraladığı vaatler arasında yine Şehir Hastanesi vardı. 

Projesi Sağlık Bakanlığı’nda yıllarca bekleyen Şehir Hastanesi için il somut adım ve açıklama Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan geldi. Denizli’nin de aralarında bulunduğu 20 Şehir Hastanesi için Yüksek Planlama Kurulu’ndan (YPK) onay alındığını ihale sürecinin başlatıldığını belirten Müezzinoğlu, “3-4 ay sonra onların da ihale sürecini tamamlayacağız. 2015 Ocak-Şubat’ta ihalesi bitmiş olacak. Onların temel atma ve yüklenici firmalara teslim etmiş olacağız. İnşaatı devam eden 16 şehir hastanesinin toplam 24 bin yatak kapasitesi var. 1 yıl içinde YPK onayı aldığımız, 25’inin de ihale sürecini bitirdiğimizde onların da 24-25 bin yatak kapasitesi olmuş olacak. Toplam 50 bin yatak kapasitesini de 4 yıl içerisinde en geç 2018 yılı sonu itibariyle hizmete sokmuş olacağız” diye konuştu.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 12 Kasım 2014, 09:18

yakında seçim var yine?

atakan20   -  Bağlantı 11 Kasım 2014, 23:21

2015 seçimleri yaklaşıyor gene şehir hastanesi yapılacakmıış mış seçim dönemi yaklaştığında olur bu hadise seçim biter hastenede biter yemeyin artık bunları

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı