REKLAMI GEÇ

Servergazi Devlet Hastanesi’nde hemşireye saldırı

Servergazi Devlet Hastanesi’nde hemşireye saldırı

Servergazi Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Darp edilen hemşire konuyu yargıya taşıdı, sağlık örgütlerinden kınama geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2017 Pazartesi, 11:33

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Dün akşam 20.30 sıralarında Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde hastaya müdahale eden nöbetçi hemşire E.Ç., hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Hasta yakını E.Y. ile eşi hemşireyi darp etti, araya giren sağlık çalışanların ve güvenlik olayın daha da büyümesini önledi.

SAĞLIK ÖRGÜTLERİNDEN KINAMA
Yaşanan üzücü olayın ardından Sağlık-Sen Denizli Şubesi yönetiminden kınama geldi. Çirkin saldırıyı kınayan Sağlık-Sen yönetimi, hemşireye geçmiş olsun temennisinde bulundu, hukuki sürecin takipçisi olacaklarını bildirdi.

SAĞLIK MÜDÜRÜ’NDEN TEPKİ
Saldırının ardından bir açıklama da Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı’dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arpaca, “Servergazi Devlet Hastanesi Acil Sevis’te çalışırken hasta yakınları tarafından şiddete uğrayan görevli arkadaşımıza geçmiş olsun der, bu tür saldırıların tekrarlanmamasını temenni ederim. Sağlık çalışanlarına yapılan gerek sözlü, gerek fiziksel şiddetin her türlüsünü kınıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı