REKLAMI GEÇ

Ülkücülerden kök hücre kampanyasına destek

Ülkücülerden kök hücre kampanyasına destek

Denizli Ülkü Ocakları’ndan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastaneleri ve Kızılay’ın başlattığı kök hücre bağışı kampanyasına destek geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2019 Pazartesi, 17:10

Ülkücüler, PAÜ Hastanesine kök hücre bağışında bulundu. Kampanyaya, Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han, Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, Ülkü Ocakları PAÜ Başkanı Muhsin Çıray, önceki Dönem Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ve çok sayıda Ülkücü katıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Türkiye’de löseminin yaygın ancak tedavisi imkansız bir hastalık olmadığını belirtti.

Hisarlıoğlu, “İmkan biziz. Ülkemizde kök hücre bağışı oranı çok düşük, bu sebeple her yıl birçok vatandaşımız, çocuğumuz sırf donör bulunamadığından hayatını kaybediyor. Biz de Ülkü Ocakları olarak kök hücre bağışı konusunda farkındalık yaratmak, bu konuya dikkat çekmek amacıyla PAÜ Hastaneleri ve Kızılay’ın başlattığı kök hücre bağışı kampanyasına destek veriyoruz. Buradan tüm halkımızı başlatılan bu kampanyaya destek vermeye çağırıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı