REKLAMI GEÇ

Uzm. Dr. Zeynep Oflaz, Özel Sağlık Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı

Uzm. Dr. Zeynep Oflaz, Özel Sağlık Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı

İç hastalıkları alanında Denizli’nin önemli isimlerinden biri olan Dahiliye Uzmanı Dr. Zeynep Oflaz, Özel Sağlık Hastanesi ailesine katıldı. Hasta kabullerine başlayan Dr. Oflaz, özellikle diyabet, obezite, tiroit, tansiyon, karın ağrısı, kolestrol ve vitamin eksiklikleri alanlarında uzman.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 11:27

Bahçelievler Mahallesi’nde tam donanımlı sağlık tesisinde faaliyete başlayan ve adından sıklıkla söz ettiren Özel Sağlık Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Alanlarında uzman hekimlerin bir araya geldiği Özel Denizli Sağlık Hastanesi kadrosuna Dahiliye Uzmanı Dr. Zeynep Oflaz da katıldı, hasta kabullerine başladı.

UZMANLIK ALANI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR
Dahiliye Uzmanı Dr. Zeynep Oflaz’ın faaliyet alanları da oldukça geniş ve hayati öneme sahip. Dahiliye’nin geniş bir sorumluluk alanı olduğunu belirten Dr. Zeynep Oflaz, diyabet ve obezite ağırlıklı olmak üzere tiroit, tansiyon, karın ağrısı, kolestrol ve vitamin eksiklikleri alanlarında hastalara hizmet verdiğini söyledi.

DİYABET VE OBEZİTE ÇAĞIN HASTALIĞI
Diyabet ve obezitenin çağın hastalığı olduğunu belirten Dr. Oflaz, birbirleriyle yakın ilişkide olduğunu kaydetti. Obezite yayılma hızının artması ile diyabetin de toplum sağlığını tehdit eden seviyeye çıktığını anlatan Dr. Oflaz, “Özel Sağlık Hastanesi bünyesinde başta bu hastalıklar olmak üzere dahiliye alanındaki rahatsızlıklarla ilgili hastalarımızın yanında olmaya, onların şifa bulmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Özel Sağlık Hastanesi’nin fiziki donanımının yanı sıra son teknolojinin kullanıldığı cihazlar da bu süreçte en büyük destekçimiz olacak” dedi.

UZM. DR. ZEYNEP OFLAZ KİMDİR?
Özel Sağlık Hastanesi’nde hasta kabullerine başlayan Uzman Dr. Zeynep Oflaz, 6 Mayıs 1976 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Oflaz, 2005 yılında Pamukkale Üniversitesi İç Hastalıkları bölümünde ihtisasını tamamladı. Dr. Oflaz, 28 Mart 2016’da Özel Sağlık Hastanesi ailesine katıldı.

İLETİŞİM İÇİN:
ADRES: BAHÇELİEVLER MAH 3007 SK NO:23 DENİZLİ
TEL: 264 44 11 – 444 63 14
www.saglikhastanesi.com.tr
info@saglikhastanesi.com.tr
facebook / Denizli Özel Sağlık Hastanesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı