REKLAMI GEÇ

Vali Demir’den bağış ve çağrı

Vali Demir’den bağış ve çağrı

Tüm hastanelerin kan ihtiyacını tek başına karşılayan Türk Kızılayı Denizli Kan Merkezi, gerçekleştirdiği kampanyalarla 2013 yılında 38 bin ünite bağışı topladı. Bu yıl da kan bağışında çıtayı yukarı taşımayı hedefleyen kan merkezine, Vali Abdülkadir Demir de kan bağışında bulundu. Vali Demir, “Kan bağışında bulunun hayat kurtarın” çağrısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 17:14

Denizli halkı toplumsal duyarlılığını birçok alanda olduğu gibi kan bağışında da gösterdi. Hayat kurtaran kan bağışında Denizli, yine bölgede üst sıralarda yer aldı. 2013 yılında Denizli’nin yıllık kan ihtiyacı 32 bin ünite iken, Türk Kızılayı Denizli Kan Merkezi, hayata geçirdiği kampanyalarla gece gündüz çalışarak 2013 yılında 38 bin ünite kan topladı. Merkez, Denizli’nin ihtiyacını karşıladığı gibi diğer illere de destek oldu.

Denizli Kan Merkezi, hayat kurtaran kan bağışında 2014 yılında hedef büyüttü. Denizli Valiliği de kan bağışı kampanyasına katıldı. Kan bağışında bulunan ilk isim ise Denizli Valisi Abdülkadir Demir oldu. bağışında bulunan isim ise, Denizli Valisi Abdülkadir Demir oldu.

Demir, “Denizli halkı her konuda duyarlı bir toplum. Kan bağışında da bu duyarlılığı gösteriyor. ‘Kan sürekli ihtiyaçtır’ sloganıyla kan bağışları devam ediyor. Halkımız 2013 yılında 32 bin ünite kan bağışı toplama hedefi olan Türk Kızılayı Denizli Kan Merkezi’ne toplam 38 bin ünite kan bağışında bulundu. İhtiyacın üzerine çıkan Denizli, Ege Bölgesi’nde büyük bir başarı yakalamış, Denizli halkının toplumsal duyarlılığı bölgeye örnek olmuştur. Bu yıl hedef ise 40 bin ünite kan toplayabilmek. Biz de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek veriyoruz” dedi.

Daha sonra Valilik çalışanları da kan bağışında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı