REKLAMI GEÇ

“Verem” konulu yarışmada ödüller verildi

“Verem” konulu yarışmada ödüller verildi

72. Verem Eğitim ve Propaganda Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Verem Hastalığı ve Korunma Yolları’ konulu resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye girenlere teşekkür belgesi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2019 Perşembe, 11:52

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Verem Savaşı Dispanseri, Denizli Verem Savaşı Derneği ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 72. Verem Eğitimi ve Propaganda haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Verem Hastalığı ve Korunma Yolları’ konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere belgeleri verildi.

Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ekici, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Denizli Verem Savaş Derneği Başkanı Dr. Bülent Bilgiç, yarışmada dereceye giren öğrenciler ve ailelerin katıldığı törende Verem Savaş Derneği Başkanı Dr. Bülent Bilgiç ile Tüberküloz İl Koordinatörü Dr. Betül Abdüloğlu, proje ve verem hastalğı konusunda bilgi verdi.

Yarışma sonunda ise Resim alanında Denizli Ticaret Borsası Ortaokulu’ndan Ceylan Hüsünbeyi birinci, Sarayköy Duacılı Ahmet Gudulu Ortaokulu’ndan Seval Akbaş ikinci, Çivril Kızılcasöğüt Ortaokulu’ndan İbrahim Şimşek üçüncü oldu.

Kompozisyon yarışmasında ise Çardak Çok Programlı Lisesi’nden Fatmanur Doğuhan birinci, Kale Mustafa Şipar Anadolu Lisesi’nden Rabia Anılır ikinci, Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Arife Genç de üçüncü oldu Verem Savaş Derneği tarafından birinci olan öğrencilere bin TL, ikinci olan öğrencilere 750 TL, üçüncü olan öğlencilere de 500 TL para ödülü verildi. Ayrıca etkinlikte dereceye giren okullar adına okul müdürlerine ve Verem Savaşı Dispanseri personeli ile Doğrudan Gözetimli Tedavi çalışmalarında başarılı olan sağlık çalışanlarına da teşekkür belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı