REKLAMI GEÇ

Vücudunda unutulan metali mıknatısla fark etti

Vücudunda unutulan metali mıknatısla fark etti

6 yıl önce bel fıtığı ameliyatı olan 34 yaşındaki Sevgi Süllerli, vücudunda metal parça unutulduğu iddiasıyla ilgili özel hastane ve doktor hakkında şikayetçi oldu. Süllerli, ameliyat olduğu bölgeye mıknatıs durumu fark ettiğini, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde de durumun doğrulandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2019 Pazartesi, 12:50

Merkezefendi ilçesinde oturan Sevgi Süllerli, yaklaşık 6 yıl önce özel bir hastanede bel fıtığı ameliyatı olduğunu söyledi.

Geçirdiği operasyona rağmen ağrılarının devam ettiğini belirten Süllerli, “Bu süreçte tedavi için hastaneye gittim ve üzerimde hiçbir metal olmamasına rağmen MR cihazı sinyal verdi. Bu durum bende soru işaretleri oluşturdu. Evde bel fıtığı ameliyatı olduğum bölgeyi mıknatısla kontrol ettim. Mıknatıs vücuduma yapışınca şaşkına döndüm. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaptırdığımız test sonucunda belimde 1 santimetre boyunda metal parçası olduğu raporlandı. Bel fıtığı ameliyatında vücudumda metal parçası unutulmuş. Ağrımın sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum” dedi.

Konuyu yargıya taşıdığını anlatan Süllerli, özel hastane yönetimi ve ameliyatı gerçekleştiren doktor hakkında şikayette bulunduğunu kaydetti.

Süllerli’nin avukatı Ali Kaya da müvekkilinin bu olay nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını dile getirerek, “Kendisi, savcılığın soruşturma kapsamında isteyeceği raporların ardından metal parçasının çıkarılması için ameliyat olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı