REKLAMI GEÇ

Yaşama Yol Ver kampanyası okullarda

Yaşama Yol Ver kampanyası okullarda

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nün acil sağlık hizmetlerine ulaşabilirliği ve kaliteyi artırmak amacıyla başlattığı “Yaşama Yol Ver” kampanyası okullara taşındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 11:57

İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerini anlatmak, 112 Acil Çağrı Hattı’nın gereksiz aranmasını önlenmek ve trafikte ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesini sağlamak amacıyla başlattığı “Yaşama Yol Ver” kampanyasını devam ettiriyor. Bu kapsamda 112 Acil Yardım görevlileri okullara giderek bilgilendirme yapıyor.

Eğitim çalışmalarından birisi Hulusi Kulaklı İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Görevliler, okul salonunda öğrencilere projeksiyon desteğiyle bir sunum yaptı. Öğrencilere, 112 acil yardım sistemi tüm detaylarıyla anlatıldı. Ayrıca 112’yi anlatan broşürler ile kalem, silgi ve etiket dağıtıldı.

Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Babaoğlu, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Mesut Düzelli, eğitim çalışmasının yararlı geçtiğini belirterek, Okul Müdürü Kadir Dabancalı’ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı