REKLAMI GEÇ

Yerli aşı TURKOVAC için Denizli’de gönüllü aranıyor!

Yerli aşı TURKOVAC için Denizli’de gönüllü aranıyor!

TURKOVAC aşısı Faz-3 çalışmasının Türkiye genelinde uygulanacağı 41 merkezden biri olan Denizli’de aşı gönüllüsü aranıyor. Aşının uygulanacağı Denizli Devlet Hastanesi’nde tüm hazırlıklar tamamlanırken, aşı olacak gönüllüler için Denizli Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal medya adresinden duyuru yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2021 Çarşamba, 13:02

Sağlık Bakanlığı, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve Erciyes Üniversitesi işbirliği ile geliştirilen KOVID-19 aşısı TURKOVAC’ın Faz-3 çalışmaları kapsamında Denizli’de gönüllü aranıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yerli aşı TURKOVAC için 3 bin gönüllü arandığını duyurmuştu. Denizli Sağlık Müdürlüğü soysal medya adresinden Denizli Devlet Hastanesi’nde yürütülen TURKOVAC Faz-3 çalışması için gönüllü arandığını paylaştı.

GÖNÜLLÜ ARANIYOR
Sosyal medya hesabından çağrı yapan Denizli Sağlık Müdürlüğü şu ifadeleri kullanıldı:

“İlk Yerli İnaktif COVID-19 Aşımız TURKOVAC FAZ-3 Çalışması için GÖNÜLLÜ OL! İlimizde Denizli Devlet Hastanesi’nde yürütülen TURKOVAC Faz-3 çalışmasında gönüllü olmak için aranan kriterler; 18-59 yaş arasında olmak, SINAVAC ile 2 doz aşı yaptırmak ve üzerinden en az 90,en fazla 270 gün geçmiş olmak COVID-19 geçirmemiş olmak. Başvuru: enabiz.gov.tr Ayrıntılı Bilgi: ALO 184.”

Yorumlar

BİLAL KIRKPINAR   -  Bağlantı 20 Ekim 2021, 16:46

TÜRK MİLLETİNİ TEMSİL EDEN VEKİLLERİMİZ VAR 660 ADET.ALIN SİZE GÖNLÜLÜ ORDUSU.SONUÇTA MİLLİ BİR AŞI.MECLİSTEKİ VEKİLLERİMİZDE MİLLİ.HODRİ MEYDAN.İŞLEMİ BİRDE TEPEDEN BAŞLAYALIM.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı