REKLAMI GEÇ

Yönetim becerileri artacak

Yönetim becerileri artacak

Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Yönetim Becerileri Eğitimi” projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından destek kapsamına alındı. Destek kapsamında Sağlık Müdürlüğü ile GEKA arasında destek sözleşmesi imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2015 Cuma, 16:44

Sağlık hizmetlerini geliştirme, etkin ve profesyonel yönetim yaklaşım ve uygulamaları çerçevesinde Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan, “Yönetim Becerileri Eğitimi” projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı.

“Yönetim Becerileri Eğitimi” konulu projenin desteklenmesine resmiyet kazandıran sözleşme Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Süleyman Alata tarafından imzalandı.

Projeye ilişkin bilgi veren Sağlık Müdürü Arpacı, interdisipliner, multidisipliner, çok paydaşlı ve çok yönlü bir hizmet sektörü özelliği taşıyan sağlık hizmetleri yönetiminin, hem global hem yerel şartları okumayı, fırsatları değerlendirerek sağlık hizmetleri yararlanıcılarının ve paydaşlarının değişen ve artan beklentilerini karşılamayı gerektirdiğini söyledi.

Arpacı, “Nitelikli hizmet sunumu, aynı zamanda sağlık profesyonellerini motive ederek çalışanları ile güçlü, bireysel, yönetsel, kurumsal kalite ve performansı daima en yükseğe taşımak, optimum etkin, ulaşılabilir ve hakkaniyetli profesyonel bir sağlık yönetimi yaklaşımını benimsenmek ve uygulamakla mümkündür” dedi.

“Yönetim Becerileri Eğitimi” projesinin sağlık alanında farklılığı ortaya koyacağını dile getiren Arpacı, “Proje, Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye Sağlık Sektörü İnsan Kaynakları 2023 Vizyonu kapsamında, profesyonel sağlık yönetiminin gereği olarak, hem bilimsel manada hem de bir sanat olarak, sağlık yönetimindeki en son gelişme ve uygulamaları yakından takip etme imkanı sunarak; sağlık hizmetlerinin sunumunda yerel, bölgesel, toplumsal ve global düzeyde fırsatların değerlendirilmesi ve yönetilmesine olumlu katma değer yaratacaktır” dedi.

EĞİTİMLER 6-7 KASIM’DA
“Yönetim Becerileri Eğitimi”nin 6- 7 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenleneceğini belirten Arpacı, Denizli Sağlık Müdürlüğü’nün yönetim kadrosunun tamamının yer alacağını ve dört oturumda tamamlanacağını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı