REKLAMI GEÇ

Yüzlerce kişi zehirlendi tek satır açıklama yok

Yüzlerce kişi zehirlendi tek satır açıklama yok

Denizli’de 200’ün üzerinde kişi zehirlendi, hastanelere akın etti, ancak Denizli’yi yönetenlerden tek satır açıklama yapılmadı. Pamukkale Üniversitesi, Organize Sanayi Bölgesi ve Denizli Adliyesi’ndeki toplu zehirlenme vak’alarının yanı sıra münferit zehirlenme şikayetleri de oldu. Resmi kurumlar, kaç kişinin zehirlenme şikayeti ile hastanelere başvurduğunu açıklamıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2015 Perşembe, 10:14

Denizli’de birbirini ardına toplu zehirlenme vak’aları yaşandı. Önce Pamukkale Üniversitesi’nde 100’ün üzerinde öğrenci, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere koştu. Ardından Organize Sanayi Bölgesi’nde 4 fabrikada toplu zehirlenme yaşandı. Yine 100’e yakın işçi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Dün akşam saatlerinde de Denizli Adliyesi’nden toplu zehirlenme haberi geldi. Yaklaşık 40 adliye çalışanı hastanelere müracaat etti. Ardından özel ve kamu hastanelerine zehirlenme şikayetleri ile münferit başvurular olduğu haberleri geldi.

Denizli’de bu sıra dışı zehirlenme olayları zinciri yaşanırken, Denizli Valiliği kamuoyundaki merak ve endişeleri giderici tek satır açıklama yapmadı. İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ise zehirlenme vak’alarının yaşandığı bölgelerden su ve gıda numuneleri alınarak incelemeye gönderildiğini söyledi ancak kaç vak’aya müdahale edildiği konusunda rakam vermekten kaçındı.

anons-2

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 15 Mayıs 2015, 00:47

Ucuza yemek yerseniz ve yedirirseniz. Sonuc bu… Suda aranacak bir durum yok 4 farkli bolge… Biraz arastirin sorun yemek sirketlerinden kaynaklidir..
Su kaynakli olsaydi coluk cocukta olurdu… Ama hep yetiskin dikkat…yemek sirketini arastirin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı