REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi güçleniyor

AK Parti Merkezefendi güçleniyor

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor. Denizli’nin genç avukatlarından Tercan Türkmen de AK Parti Merkezefendi ailesine katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2017 Pazar, 13:25

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi (TPS) tarafından başarısından dolayı plaketle ödüllendirilen AK Parti Merkezefendi Teşkilatı, son olarak Av. Tercan Türkmen’i partiye kazandırdı.

Av. Tercan Türkmen üyelik kaydını Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ile birlikte imzaladı.

Türkmen; “İçimizde olan AK Parti sevdamızı Yücel Başkan sayesinde perçinlemiş olduk. Bundan sonraki çalışmalarımız 2023 hedefleri çerçevesinde devam edecek. Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet için AK Parti dedim” diye konuştu.

İlçe Başkanı Güngör ise, “Av. Tercan Türkmen kardeşimiz, bizim yıllardır tanıdığımız, bildiğimiz bir şahsiyet. AK Parti’ye olan sevgisi nedeniyle bugün kaydını yapmış olduk. Üye hedefimize hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri daha da güçlendiriyor” dedi.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 19 Kasım 2017, 14:36

kongreler yaklaşınca bu tür reklam kokan haberleri sık görürüz artık.böyle 3-5 üye yapmakla olmuyor o işler,seçim ve referandum oranlarına bir baksın ilçe başkanı,il başkanı önce.sn cumhurbaşkanı boşuna metal yorgunu demiyor bunlara,haksız da değil

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı