REKLAMI GEÇ

“Benim Babam” Beyağaç’a ödül getirdi

“Benim Babam” Beyağaç’a ödül getirdi

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği Gençliğin Gözünden Aile Temalı 9. Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması’nda Beyağaç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Osman Nurullah Tadık’ın yönetmenliğini yaptığı “Benim Babam” adlı film 62 okul arasında ilk 10’a girmeyi başardı. Elde edilen derece Beyağaç’ta büyük sevinç yarattı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2016 Salı, 09:02

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği, Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi ile birlikte yürüttüğü, bu yıl TRT’nin de destek verdiği, “Gençliğin Gözünden Aile” temalı “Türkiye Liseler Arası 9. Kısa Film Yarışması”nda Beyağaç’a ödül geldi.

denizli-beyagac-lisesi-benim-babam-kisa-film-tanitim-1

Türkiye’den 62 okulun katıldığı yarışmada 10 kısa film finale kaldı. Beyağaç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmeni Fatma Özyer’in danışmanlığında çekilen ve yönetmenliğini okul öğrencisi Osman Nurulluh Tadık’ın yaptığı “Benim Babam” adlı kısa film, ilk 10’a girerek önemli bir başarı elde etti. Yarışmada dereceye giren ilk 10 filmin yönetmeni kamera ile ödüllendirildi.

“Benim Babam” isimli kısa filmin oyunculuğu Zuhre Abra, Rukiye Abra, Selhan Limoncu, Abidin Gürkaynak yaparken senaryosunda Gülsüm Özke ve Durmuş Ali Çetin yer aldı. Filmin yönetmenliğini Osman Nurullah Tadık, proje koordinatörlüğünü ise öğretmen Fatma Özyer yaptı.

denizli-beyagac-lisesi-benim-babam-kisa-film-tanitim-2

Düzenlenen törenle ödüllerini alan Beyağaç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmeni Fatma Özyer ve kısa filmde yer alan öğrenciler, Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin’i ziyaret etti, mutluluklarını paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı