REKLAMI GEÇ

Denizlili 91 öğrenci 4 gün Diyarbakır’da kaldı

Denizlili 91 öğrenci 4 gün Diyarbakır’da kaldı

Biz Adadoluyuz Projesi kapsamında Denizlili 91 öğrenci Diyarbakır’a gitti. Öğrenciler 4 gün boyunca Diyarbakır Valiliği tarafından ağırlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2018 Çarşamba, 12:38

Türkiye’nin tarihi ve kültürel mirasının tanıtılması, milli ve manevi değerlerimizin paylaşılması, kardeşlik ve duygudaşlık bilincinin artırılması, değerlerin gelecek nesillere aktarılması ve çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amaçlayan Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında, Denizlili çocuklar Diyarbakır’a gitti.


Proje kapsamında sekiz görevli ile birlikte Diyarbakır’a giden 91 Denizlili çocuk, Diyarbakır Valiliği’nin ev sahipliğinde 4 gün boyunca Diyarbakır’da misafir edildi.

Denizlili çocuklar Diyarbakır’da İç Kale Müzesi, Hz. Süleyman Camii, 27 Sahabe Türbesi, Meryem Ana Kilisesi, Atatürk Evi, Hasan Paşa Hanı, Ulu Camii, Cahit Sıtkı Tarancı Müzesi, Sülüklü Han, Sur İçi gezisi ve Peygamber Kabirleri’ni ziyaret ettiler.
Diyarbakır ziyaretinde kafileye7 görevli ve Denizli Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Genel Sekreteri Murat Urhan eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı