REKLAMI GEÇ

Büyüyen bilim, küçülen dünya

Büyüyen bilim, küçülen dünya

PAÜ Ulusal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kongresi başladı. Üç gün sürecek kongrede çok sayıda bildiri sunulacak, oturumlar gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2017 Cumartesi, 11:55

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu ile Pamukkale Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun birlikte düzenlediği Ulusal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kongresi açılış töreni ile başladı.

Açılış konuşmalarını, Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı Elif Büşra Pekdoğan, TFD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fzt. İlknur Erden, TFD kurucularından Fzt. Nihal Şimşek ve Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ummuhan Baş Aslan yaptı.

TFD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlknur Erden kongrenin açılış konuşmasını yaptı. Erden, “Bugünümüzü değerli hocalarımızla inşa ettik, onlardan aldığımız güçle, ihtiyaç duyan insanlara uzanan şifalı eller olacağız. Büyüyen bilime, küçülen dünyaya hoş geldiniz” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ummuhan Baş Aslan ise, tüm fizyoterapistlerin meslekleriyle gurur duymasını istedi.

Türkiye Fizyoterapistler Derneği kurucularından Nihal Şimşek de Türkiye’de mesleğin ilk mezunlarından biri olduğunu belirterek, fizyoterapistliğin gelişim sürecini anlattı.

Kongrede, fizyoterapistliğin doğrudan insana hizmet edilerek, hayatlarına dokunulduğu vurgusu yapıldı. Üç gün sürecek olan kongreye yoğun katılım bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı