REKLAMI GEÇ

CHP Bozkurt İlçe Binası, Özgür Özel’in katılımıyla açıldı

CHP Bozkurt İlçe Binası, Özgür Özel’in katılımıyla açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozkurt İlçe Binası’nın açılışı, geçmiş yıllarda Türk Eczacılar Birliği’nde görev yapan ekibi de bir araya getirdi. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Burdur Belediyesi’nin eczacı başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bozkurt’un eczacı Belediye Başkanı Birsen Çelik, açılışta bir araya geldi. Özgür Özel, “Referandumda hayır çıkacağına yüzde yüz eminim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2017 Cumartesi, 15:09

CHP Bozkurt İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde çarşı merkezindeki bir daireyi satın alarak, parti binası haline getirdi. CHP Bozkurt İlçe Başkanlığı binasının açılışı törenle yapıldı. Açılışa CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, İl Başkanı Teoman Sancar, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile Söke, Bekilli, Evciler ve Dazkırı belediye başkanları da katıldı.

Açılışa damgayı ise, Türk Eczacılar Birliği’nde görev yapan ekibin bir araya gelmesi oldu. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Ben ve Burdur Belediye Başkanı Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti’nde görev yaparken, aynı anda Özgür Özel’de genel sekreterlik görevi yapıyordu. Üç eczacı bu açılışta bir araya geldik. Açılışın ülkemize ve partimize hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“REFERANDUMDA HAYIR ÇIKACAK”
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında hayır çıkacağına yüzde yüz emin olduğunu söyledi. Bozkurt’ta konuşan Özel, “Bu bir siyasi parti seçimi değil. Bu bir memleket meselesidir. AK Partililerin bile kafası karışık. Onların içinde tanıdığım arkadaşlar var. AKP’den de hayır oyu verecek önemli bir kesim bulunuyor. Özellikle ülkücü taban ise, kesinlikle hayır diyecek. Referandumda sandıktan hayır çıkacağından yüzde yüz eminim. Türkiye’yi bu ülkenin evlatları tek adama vermez” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı