REKLAMI GEÇ

Sahiplendiği Van Kedisi’ni dedektif gibi aradı ve buldu

Sahiplendiği Van Kedisi’ni dedektif gibi aradı ve buldu

Hayvanseverin sahiplenip, Merkezefendi Mahallesi’nden Çal’a götürdüğü Pamuk isimli Van Kedisi, 1 hafta önce kayıplara karıştı. Kediyi dedektif gibi arayan sahibi bulmayı başardı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2017 Çarşamba, 12:50

Haziran ayında sokakta yaşayan bir Van Kedisi’ni bulan Raziye-Ercan Payır çifti, sosyal medyada ‘Kayıp kedi bize sığındı, sahibi bulunamadı. Sahiplenecek kişi arıyoruz’ diye paylaşım yaptı. Kediyi sahiplenen hayvansever Süleyman Yayan da Van Kedisi’ni kaybetti.

7 Haziran’da kediyi sahiplenip Çal’daki çiftliğine götürdüğünü söyleyen Süleyman Yayan, “Geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde Denizli merkeze gittim, akşam döndüğümde Pamuk yoktu. Çalındığını düşündüm ama ‘kaybolmayı alışkanlık haline de getirmiş olabilir’ diye düşünüp aramaya başladım ” dedi.

1 HAFTADIR KAYIPTI
Van Kedisi’nin Haziran ayında da kaybolduğunu, Raziye-Ercan Payır çiftinin evine sığındığını söyleyen Yayan, “Payır çifti kediye iki gün bakmış. Sahibi bulunamamış. Çiftin yeni doğan bebekleri olduğu için bakamamış. Sonra sosyal medya paylaşımlarını gördüm ve onlarla temasa geçip kediyi sahiplendim. Pamuk 1 haftadır kayıp. Önceki sahiplerini olduğu gibi beni de mi terk etti diye düşünürken, her yerde onu aramaya başladım. Bir hafta boyunca da bulamadım. Gittiğim her yere haber bıraktım. Bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde Yukarıseyit Mahallesi’nden Ahmet Cızıl isimli arkadaş kediyi görmüş ve beni aradı. Hemen Yukarıseyit’e gittim ve kediyi aldım. Umarım bir daha beni terk etmez” dedi

Van Kedisi’nin kaçmayı alışkanlık edinmesi, “İlk sahibini mi arıyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Yorumlar

mustafa Karaduman   -  Bağlantı 21 Temmuz 2017, 08:13

Raziye Ercan Payır Çifti, Öncelikle (Pamuk ismi) van kedisi biz yavrudan büyüttük. ancak denizli Akan semtinde işyerimizde besledik maskodumuzdu. Çaldırdık aramamarımıza rağmen bulamadık. 4-5 ay önce. 05079638289 ilk sahibini arıyor. arayın. geleyim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı