REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’tan yaralı polislere ziyaret

Vali Altıparmak’tan yaralı polislere ziyaret

Vali Ahmet Altıparmak, sabah saatlerinde; içerisinde polis memurlarının bulunduğu Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne ait araçların çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memurlarını ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2017 Cuma, 15:48

Bugün saat: 06.20 sıralarında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurlarının göreve gittiği esnada, Çevik Kuvvet aracı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne ait araç Uğur Mumcu Caddesi üzerinde çarpıştı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 8 Polis Memuru ve diğer araç içerisindeki 2 kişi yaralanarak hastaneye sevk edildi.

ALTIPARMAK’TAN “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ
Vali Ahmet Altıparmak, yaralıların tedavi gördüğü hastaneye giderek yetkililerden sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Altıparmak, bir süre yaralı polislerle görüşerek kaza hakkında bilgi aldı.

Kazada yaralanan 7 Polis Memurunun tedavilerinin tamamlanarak taburcu edildiği, bir Polis Memurunun ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı