REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Denizli Teşkilatı’ndan Akşener’e tam destek

İYİ Parti Denizli Teşkilatı’ndan Akşener’e tam destek

İYİ Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in kampanyasına destek olmak isteyen İYİ Partililer bankaya koştu. İş Bankası Çınar Şubesi önünde uzun kuyruklar oluştu, teşkilat ve vatandaşlar Akşener’e tam destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 15:38

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in oluşturduğu kampanya hesabına Denizli’den destek yağdı.

İYİ Partililer belirlenen saatte hep birlikte İş Bankası Çınar Şubesi önünde buluştu, ellerinde flamalarla gövde gösterisi yaptı.

Sırayla bankaya giren İYİ Partililer ve vatandaşlar, cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e destek için açılan hesaba para yatırdı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, ortaya konan bu tablonun, sağlanan bu birlikteliğin Türkiye’nin İYİ olacağının kanıtı olduğunu söyledi. Genel Başkanları Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşların birbirleriyle yarıştığını belirten Türkarslan, “Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz, yolumuzun ‘İYİ’ olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

ÖZ: “HALKIMIZ BİZE DESTEK OLUYOR”
İYİ Parti Milletvekili Adayı Nafiz Öz ise, ‘Halktan para alıyorlar’ şeklinde bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığın belirterek, “Biz sadece halkımızdan destek bekliyoruz. Sosyal medyadan da hesap numarasını bildirdik. Çok geniş bir destek sağlandı, herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

İYİ Partililer, sırayla bankaya girdi, liderleri Akşener’e destek oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/