REKLAMI GEÇ

PASVAK’tan teşekkür plaketi

PASVAK’tan teşekkür plaketi

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı’nın organize ettiği sünnete Denizli Devlet Hastanesi yaparak destek verdi. PASVAK tarafından Genel Sekreter Dr. Berna Öztürk ve çocuk cerrahlarına plaket verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2016 Salı, 18:43

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği desteği ile PASVAK organizasyonunda 45 çocuk sünnet oldu. Çocukların sünnet işlemi Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisi’nde uzman hekimler tarafından ameliyathane koşullarında yapıldı.

pasvak-sunnet-devlet-hastanesi-3

Çocuklar için sünnet düğünü de düzenleyen PASVAK, çocuklara ve ailelerine güzel bir gün yaşattı. PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz tarafından sünnet etkinliğine katkılarından dolayı Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve sünnet işlemini gerçekleştiren hekimler adına hazırlanan plaketler Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk’e takdim edildi.pasvak-sunnet-devlet-hastanesi-2

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk de Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda sünnet işlemini yapan Birliğe bağlı Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahları ile bir araya gelerek PASVAK tarafından hazırlatılan plaketleri sundu.
Öztürk, “PASVAK’ın düzenlediği sünnet şölenine biz de Denizli Kapasvak-sunnet-devlet-hastanesi-1mu Hastaneleri Birliği olarak destek olalım dedik. Çocukların sünnetini hastane ortamında, ameliyathane koşullarında uzman hekimlerimiz tarafından yaptıralım istedik. Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen PASVAK Yönetimi ve üyelerini kutluyor ve sünnet işlemini gerçekleştiren hekimlerimize çok teşekkür ediyorum. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak bu yıl biz de ilçelerimizde sünnet şölenleri düzenlemiştik. Haziran ayında tüm hastanelerimizde gerekli hazırlıklarımızı yaparak vatandaşlarımıza bilgi verdikten sonra sünnet işleminin genel ameliyathane koşullarında ve uzman hekimler tarafından yapılması için tüm tedbirlerimizi aldık ve özellikle Çal, Kale, Honaz, Çameli gibi kadrosunda üroloji ve anestezi uzmanı olmayan hastanelerimizde merkez hastanelerden hekim görevlendirerek bu çevredeki çocukların merkeze gelmeden ilçelerinde ameliyathane şartlarında ve uzman hekimler tarafından sünnet olmasını sağlamak için çalışma başlatmıştık. Bu çalışma sonucunda 2016 yılında şimdiye kadar birliğimize bağlı hastanelerde 4 bin 253 çocuğun sünnet işlemini başarıyla gerçekleştirdik. Yine okullar kapandığında Denizli’de sünnet olmayan ne kadar çocuk varsa biz hepsinin sünnet işlemini gerçekleştirmeye talibiz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun, ailelere de hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı