REKLAMI GEÇ

PAÜ Rektörü Bağ’dan güldüren tweet

PAÜ Rektörü Bağ’dan güldüren tweet

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın görevden alınmasının ardından Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’ne vekaleten atanan Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen her soruya samimi bir şekilde cevap vermeyi sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2016 Cuma, 13:53

ARTIK REKTÖRE ULAŞILIYOR
Zaman mefhumu gözetmeksizin öğrencilerin tüm tweetlerine yanıt veren, yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında yol gösteren ve bu özelliği ile “Ulaşılmaz rektör” anlayışını rafa kaldıran Pamukkale Üniversitesi Rektöre Prof. Dr. Hüseyin Bağ, son tweeti ile efsane oldu.

denizli-huseyin-bag-tweet-1

ŞİVELİ TWEETE AYNI YANIT
“Ötüpduru” adlı bir kullanıcının Denizli şivesiyle attığı, “Bağların Üsiyin bu çocuklara bek sıkıyonuz eccik bunlara sistem golaylığı getirin gari. Bene çok şikayet gelipduru” tweetine aynı şekilde yanıt veren Rektör Prof. Dr. Bağ, “Bizim oğlan bu coçukla netcekleni bilmep duru. Biz de şaşırıp duruz bunlan halleni. Yardım etcez gari” dedi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sosyal medya ağı Twitter’ı etkin bir şekilde kullanan, zaman mefhumu gözetmeksizin öğrencilerin ve akademisyenlerin kendisine yönelttiği her soruya yanıt veren, çözüm üreten Rektör Bağ, ilginç tweeti ile sosyal medyada ilgi odağı oldu.

ÖĞRENCİLERE MÜJDE DE VERDİ
Melike Şahan isimli Twitter kullanıcısının “Hocam üniversitedeki tüm birimlerin telefonlarında sorun var galiba hangi birimi arayalım telefonlar açılmıyor” şeklindeki eleştiri tweetine de yanıt veren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sorunun çözümü noktasında öğrencilere de müjde verdi. Rektör Bağ, “Telefonlara cevap verilmesini öğrencilerimizin istihdamı ile gerçekleştireceğiz” diyerek, kısa süre içinde ihtiyacı olan öğrencilere PAÜ bünyesinde yarı zamanlı çalışma imkanı da tanınacağının sinyalini verdi.

denizli-huseyin-bag-tweet-2

Yorumlar

Salih   -  Bağlantı 9 Eylül 2016, 20:20

Özel kalemin mail adresi yok, nasıl ulaşılabilirlik bu?

efe   -  Bağlantı 9 Eylül 2016, 16:48

Afferin sana Rektör. Demek ki böyle de olabiliyormuş.

hüseyin bıyıklı   -  Bağlantı 9 Eylül 2016, 15:07

slmaykm. Rektörüm,başarılar. Duyduğuma göre, Üniversiteniz sosyal bilimler enstitüsü başarılı sekreteri recep DURMUŞ, honaz a atanmış. Oysa kendisi o görevde çok başarılı vede yardımcı olurdu gelen gidene.Umarım bu yanlış anlamadan dönülür.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı