REKLAMI GEÇ

Serinhisar meydanına kavuşuyor

Serinhisar meydanına kavuşuyor

Serinhisar’da geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda temeli atılan park ve meydan projesi tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, son rötuşların yapıldığı park ve meydanda incelemelerde bulundu, 3-4 gün içinde açılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 16:44

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Serinhisar Parkı ve Meydanı” projesi tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ile birlikte geçen 27 Mayıs’ta temeli atılan Serinhisar Parkı ve Meydanı’nda incelemede bulundu.

Başkan Zolan, Serinhisar’ın merkezde güzel bir parka ihtiyacı olduğunu belirterek, “Yaklaşık 4 ayda parkımızı tamamladık. Başladığımız gün vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik. Parkımızın son rötuşları kaldı. Onlarda tamamlandığında hemen halkımızın kullanımına açacağız. Serinhisarlı kardeşlerimiz, çocuklarımız ve hanım kardeşlerimiz bu parkta buluşacak. Denizli’deki parklarımızda ne varsa burada yaptığımız parkı da aynı şekilde düzenledik. Serinhisar’da güzel bir yatırımı inşa etmiş olduk” dedi.

PARK SERİNHİSAR’A YAKIŞTI

Park alanının bulunduğu meydanın mülkiyet sorunu olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Serinhisar Belediye Başkanımızın olağan üstü gayreti ile bu sorun çözüldü. Eski belediye binasını yıkarak arkada meydanla buluşturduk. Güzel bir peyzaj çalışması ve güzel bir mimari çalışmayla birlikte Serinhisarımızı güzel bir parkla buluşturduk. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Serinhisarlı hemşerilerimiz burada yaz-kış büyük bir keyif içerisinde zaman geçirirler. Park Serinhisar’a yakıştı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı