REKLAMI GEÇ

O teklifi yapmak için teleferik kabinini seçti

O teklifi yapmak için teleferik kabinini seçti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ekim ayında hizmete sunduğu teleferik hattında mutlu bir olay yaşandı. Erhan Demir, Bağbaşı Yaylası’na çıkmak için kız arkadaşı Merve Fındık ile teleferiğe bindi. Kabinde iki arkadaşı da bulunan Demir, zirveye yaklaşıldığında sürpriz bir teklif yaptı. Arkadaşları “benimle evlenir misin” pankartını açarken, o da sesli olarak teklifini yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 11:22

Denizli’de hizmete girdiği günden bu yana yüzbinlerce vatandaşı ağırlayan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, ziyaretçilerinin unutulmaz anlarına da şahitlik ediyor. Teleferik son olarak Erhan Demir’in kız arkadaşı Merve Fındık’a yaptığı romantik evlilik teklifine sahne oldu. Hafta sonu Merve Fındık ile Bağbaşı Yaylası’na çıkmak için sözleşen Demir, kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı.

Merve Fındık ve iki arkadaşı ile birlikte teleferik kabinine binen Erhan Demir, yaklaşık 1400 metre rakıma çıktığında sürpriz evlilik teklifini gerçekleştirdi. İki arkadaşının “Benimle evlenir misin” pankartını açmasıyla birlikte, şaşkına dönen kız arkadaşının önünde diz çökerek evlilik teklifini yapan Demir, Merve Fındık’tan “tabi ki evlenirim” cevabını aldı.

denizli-teleferikte-evlilik-teklifi-ic

Yükseklik korkusu bulunduğu için korku, heyecan ve şaşkınlığı bir arada yaşayan Merve Fındık, sürpriz teklif karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Evliliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu 1400 metre rakımdaki teleferikte yaşayan genç çift daha sonra bu anı Bağbaşı Yaylası’nda pasta keserek kutladı.

denizli-teleferikte-evlilik-teklifi-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı