REKLAMI GEÇ

Ünlü tasarımcı Malkoç, DTO’yu ziyaret etti

Ünlü tasarımcı Malkoç, DTO’yu ziyaret etti

Tasarımlar ile otomotiv sektöründe yeni bir bakış açısı kazandıran dünyaca ünlü tasarımcı Erbakan Malkoç, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2016 Çarşamba, 13:20

DTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, farklı araç tasarımlarıyla ülkemizde ve dünya çapında adından söz ettiren Erbakan Malkoç’u tebrik kutladı.

denizli-dto-erbakan-malkoc-1

Alanlarında yetenekli isimlerin önemsenmesi gerektiğini vurgulayan Özer, “Ticari rekabetlerin önemli olduğu şu günlerde kişiler, özellikle gençler, farklı özelliklerini ön plana çıkarıp kendilerini geliştirmeli. Bu bakımdan küçük yaşlardan itibaren kendini yetiştiren, geliştiren ve dünyaca ün kazanan Malkoç’u yeni nesiller örnek almalı” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Malkoç ise “Sayın Necdet Bey’in Denizli Ticaret Odası adına gerçekleştirdiği çalışmaları, Denizli ve Türkiye ekonomisi adına çok önemli buluyorum. TOBB yönetim kurulunda görev yapıyor olması ayrı bir önem taşımaktadır. Denizli Ticaret Odası’nın kadın ve genç girişimciliğinin geliştirilmesi yolundaki çalışmalarını biliyor ve takdirle karşılıyoruz. Bu nedenle kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada, DTO Başkanı Özer, tasarımcı Malkoç’a ziyaretin anısına Denizli’nin simgesi olan horoz figürlü plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı