REKLAMI GEÇ

Yılmaz’ın grubundan Bardan çıktı

Yılmaz’ın grubundan Bardan çıktı

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Mayıs ayında yapılacak genel kurul öncesi adaylar ortaya çıkıyor. Birlik ve Dayanışma Grubu’nda öne çıkan isim Necdet Bardan oldu.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 16:40

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası olağan genel kurulu Mayıs ayı içinde yapılacak. Denizli’de odanın, dernek olduğu ilk dönemlerinden bu yana yönetimlerde yer alan son 20 yılda da başkanlığını üstlenerek 31 yıl boyunca emek sarf eden Necdet Yılmaz, yeni yasal düzenlemeler nedeniyle aday olamayacak. 

Yılmaz’ın olmadığı olağan genel kurulda birlikte çalıştığı ekip arkadaşları grubun başkan adayını belirlemek üzere dün akşam bir oylama gerçekleştirdi. Birlik ve Dayanışma Grub’nun belirlediği ve 41 üyeden oluşan Koordinasyon Kurulu’nda başkanlık için aday olan 5 isim yarıştı.

BARDAN VE ERDEMİR ÖNE ÇIKTI
Koordinasyon Kurulu’nda yapılan oylamada Necdet Bardan, Osman Erdemir, Mehmet Sarıgöl, Zafer Özen ve Aykut Yıldırım isimleri grubun başkan adayı olabilmek için yarıştı. Oylama sonunda en çok oyu Necdet Bardan’ın aldığı daha sonra ise Osman Erdemir’in geldiği öğrenildi. 

CENTİLMENLİK ANLAŞMASI
Oylama öncesinde hem başkan adayları hem de kurul üyeleri arasında bir centilmenlik anlaşmasının kaleme alınarak imzalandığı öğrenildi. Bu anlaşmaya göre grup adına başkanlık yarışına girecek isim her kim olursa olsun grubun diğer üyelerinin koşulsuz destekleyecekleri ifadesi yer aldı.

BARDAN: ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Oylama sonrasında konuşan Necdet Bardan bundan sonra genel kurula kadar durmayacaklarını belirterek, “Tüm grubumuzla birlikte meslek odamızın ve meslek mensuplarının daha güzel yarınları için çalışacağız. Bundan sonra bize durmak yok” diye konuştu.

DÖRT GRUP YARIŞABİLİR
Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası genel kurulunda 4 ayrı meslek grubunun yarışma olasılığı bulunuyor. Adaylığını ilk açıklayan isim olan Ali Osman Horzum’un ‘Bağımsız Meslek Grubu’ adına yarışacağı genel kurulda Necdet Bardan isminin öne çıktığı ‘Birlik ve Dayanışma Grubu’ da yer alacak.
Hakan Şirin ismi ile anılan ‘Meslekte Birlik Grubu’ ve henüz başkan adayı konusunda açıklama yapılmayan ‘Meslekte Erdem Grubu’ da seçimlerde boy gösterecek. Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda yaklaşık bin 150 üye bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı