REKLAMI GEÇ

Zeybekci’nin bedduası

Zeybekci’nin bedduası

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ekonomik gelişmeleri değerlendirirken dolar kurundaki yükselişi eleştirenleri “kriz tellalları” olarak nitelendirdi ve “kefen parası bulamayasın” diye beddua etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2015 Cumartesi, 18:08

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti’nin İzmir İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Konuşmasında ekonomik gelişmelerle ilgili olumsuz değerlendirmeler yapanların kriz senaryosu yazdıklarını, bunları bir ekonomik kriz yaşanması için adeta dua ettiklerini söyledi.

Altın fiyatları ve dolar kurundaki yükselişe bakarak eleştiri yapanları kriz tellalları olarak nitelendiren Zeybekci, “Türkiye eski haline dönsün diye dua ediyorlar. Türkiye’nin IMF’e muhtaç olmasını istiyorlar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Derviş’le görüştüğünü dışarıdan Ekonomi Bakanlığı’na razı olduğunu söylemedi mi? Derviş, Türkiye’nin yeniden Dünya Bankası’ndan gönderilen, yeniden faizlerin tahsilat memuru olmak için hazır bekliyor. İstiyorlar ki kriz olsun, Türkiye namerde muhtaç olsun” dedi.

Doların Türk lirası karşısında artması için geçerli bir gerekçenin olmadığını savunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi “Bana televizyon ekranlarında konuşan kriz tellalları bir tane gerekçe söylesinler. İlla ’kriz çıkacak’ diyor. Krizlerde kalasın e mi? Kendi kendinin krizinde kalasın da kefen parasını bulamayasın” diye konuştu.

Yorumlar

ekrem erdem   -  Bağlantı 23 Ağustos 2015, 15:58

krız yok kendi ekonomin iyi boğaz kenarında ev biz iki çocuk okutacaz lisede kara kara düşünüyoruz nasıl okutacağız diye

deniz tezcan   -  Bağlantı 23 Ağustos 2015, 01:14

kriz yoksa asgari ücrete zam istiyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı