REKLAMI GEÇ

AK Partili gençlerden “Eski Türkiye, Yeni Türkiye” sergisi

AK Partili gençlerden “Eski Türkiye, Yeni Türkiye” sergisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Üniversite Birim Başkanlığı (ÜNİAK), Delikliçınar Meydanı’nda “Eski Türkiye, Yeni Türkiye” konulu fotoğraf sergisi açtı. Sergide fotoğraflarla AK Parti iktidarı öncesi dönemle, 2002 sonrası dönem kıyaslanıyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 17:15

Adalet ve Kalkınma Partisi Üniversite Birim Başkanlığı (ÜNİAK), Delikliçınar’da sergi açtı. “Eski Türkiye ile Yeni Türkiye”nin fotoğraflar eşliğinde kıyaslandığı sergide 2002 öncesi ve sonrası kıyaslamalar yapılıyor.

Fotoğraflarla baş örtüsü özgürlüğü, eğitim yatırımları, sağlık alanındaki yatırımlar, savunma sanayindeki yatırımlar 2002 öncesi ve sonrası olarak “Eski Türkiye” ve “Yeni Türkiye” başlıklarıyla yer alıyor.
ÜNİAK Başkanı Bedirhan Gökçay, sergiyi açmaktaki amaçlarının, unutulan 2002 öncesi Türkiye’yi vatandaşlara hatırlatmak, AK Parti iktidarının hizmetlerini ve özgürlükler anlamındaki gelişmeleri halka anlatmak olduğunu söyledi.

ic

Gökçay, “Biz burada eski Türkiye ile yeni Türkiye’yi karşılaştırıyoruz. Her alanda 2002’den sonra gelişme sağlandı. Ekonomimiz daha güçlendi. Eğitim alanında önemli mesafeler kat edildi. Yurtlarda internetimiz var. Burslarımız artık ihtiyaçlarımıza yetiyor. Üniversitelere başörtüsü ile girilemiyordu. Artık bunlar geride kaldı” dedi.

Yorumlar

ssg   -  Bağlantı 19 Mayıs 2015, 11:05

üniversite bitince kaçının işi garanti sorulaydı bi.

kontra   -  Bağlantı 18 Mayıs 2015, 17:25

CHP-MHP-TGB-ADD uyuyor mu? Hemen kontra sergi açsınlar yanına. Sözcü Gazetesi götürseler bile yeter aslında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı