REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci, Fatih’te miting yaptı

Bakan Zeybekci, Fatih’te miting yaptı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Fatih Mahallesi’nde gerçekleşen mitingde muhalefet partilerine yönelik sert eleştiriler yönelterek, “Bizim dışımızda kim sizlerin huzuruna projelerle geliyor?” sorusunu yöneltti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2015 Pazartesi, 13:51

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Fatih mitinginde halka seslendi. Türkiye’de yaklaşan seçimlere iki partinin girdiğini, bunun da AK Parti, diğerleri olduğunu ifade ederek, “Hepsi aynı değişen bir şey yok. Şu bir gerçek ki, bu gün Türkiye’de iki parti seçime gidiyor. Birincisi milletin partisi AK Parti, ikincisi de CHP, MHP, hele hele CHP ile HDP’ye baktığınızda ikisi de Diyaneti kapatacaklarını söylüyor. Diyanet kapatılacak bu milletin dini ve diyaneti ile ne alıp vermediğiniz var. Birleşin de milletin karşısına birlikte gelin” dedi.

denizli-akp-fatih-miting-ic

“Bunlardan bir şey çıkmaz” diyen Zeybekci, “2014 yılında çatı aday diye milletin huzuruna geldiler. MHP’de sembolikte olsa bir adam çıkamaz mıydı? CHP’de aday olacak isim yok muydu? Bunlar çok uyanık. Eğer CHP’den genel başkanın dışında bir aday çıksaydı CHP’den daha çok oy aldı diye genel başkan orada oturamazdı. MHP’den de öyle bir şey olsaydı genel başkanlık koltukları giderdi” dedi

YİNE PROJELERİMİZLE GELİYORUZ
Fatih Mahallesi halkına, “Biz Fatih Mahallesi’nden onlara Yunus gibi sesleniyoruz. Bizim işimiz millet, bizim sevdamız aşkımız var. Biz Türkiye’yi 2023’e, 2051’e, 2071’e götürüyoruz. Bunların derdi başka. Denizli ile ilgili tek projeleri var mı? Varsa diyaneti kapatma projesi var. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Biz, 2004, 2007, 2009, 2011’de geldiğimizde projelerle geldik. Yazılı belge haline getirdik. Bizden başka projelerle gelen oldu mu?” diye seslenen Bakan Zeybekci, konuşmasının sonunda projeleri açıkladı.

denizli-akp-fatih-miting-ic-1
DENİZLİ’YE OTOYOL DA
GELECEK HIZLI TREN DE
Hızlı trenden otoyola, şehir hastanesinden şehir stadına, Denizli için ilçeleriyle birlikte bine yakın proje hazırladıklarını, bunların hepsini bir bir gerçekleştireceklerini ifade eden Zeybekci, “Denizli termal sağlık ve turizm alanında, doğal taş alanında dünyanın en büyük merkezlerinden biri olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı