REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci: Vatandaş 7 Haziran’da istikrarı seçecek

Bakan Zeybekci: Vatandaş 7 Haziran’da istikrarı seçecek

Hafta sonunu Denizli’de geçiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “7 Haziran seçimlerinde vatandaşımız inanıyorum ki 2000’ler öncesine çağıranlar istikametinde değil, AK Partiyle istikrar ve büyüme yönünde karar verecek. İnsanımız ne söylerse güzel söyler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2015 Pazar, 16:30

Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, hafta sonunda temel atma törenine katıldı. Bakan Zeybekci, Nikfer’de, Baklan İlçesinde, Göveçlik’te, Bağbaşı’nda, vatandaşlarla buluştu. Buralarda ülke ve Denizli ekonomisi ile ilgili önemli noktalara temas eden Bakan Zeybekci, Denizli’nin geleceğini şekillendirecek projeleri de açıklamaya devam ediyor. Muhalefet partilerine de göndermelerde bulunan Bakan Zeybekci, vatandaşların istikrar ve büyüme için mi, 2000 öncesi Türkiye’ye dönmek için mi oy vereceklerini şimdiden belirlemelerini istedi.

Zeybekci, ilçe ziyaretlerinde Denizli’nin merkezinde ne varsa, Denizli’nin en uzak yerinde yaşayanların da aynı olanaklara kavuşması için çalıştıklarını belirterek, “Allah’ın izniyle Denizli’nin merkezindeki gibi; elektrik hatları toprak altına alınıncaya kadar, alt yapısıyla, üst yapısıyla, kanalizasyonuyla, yağmursuyu hattıyla Denizli’nin merkezinde ne varsa o hale gelene kadar Büyükşehir inşallah bunları burada yapacak. Hatta yakın gelecekte Tavas’ın merkezinden başlamak üzere doğalgaz inşallah Denizli’deki bütün vatandaşlarımıza ulaşana kadar yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı