REKLAMI GEÇ

Dalbudak Kocagöl yaylasında

Dalbudak Kocagöl yaylasında

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, ilçe ziyaretleri kapsamında Buldan’ın Sarımahmutlu Mahallesi’nde bin metre rakımdaki Kocagöl Yaylası’na çıktı. Yaylada vatandaşlar konut hamlesini sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2015 Çarşamba, 13:09

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak son olarak Buldan ilçesini ziyaret etti. Vatandaşlardan konut ile ilgili çok talepler geldiğini ifade eden Dalbudak kayırsız kalamadıklarını ifade etti. AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor. Gittiği her ilçede vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Dalbudak, vatandaşlara 2023 yılı hedeflerini ve ‘yeni Türkiye’ yürüyüşünü anlatıyor. Son olarak Buldan’ın mahallelerini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Dalbudak’a ilgi de yoğun oldu.

YAYLAYA ÇIKTI
Dalbudak, Buldan’ın Sarımahmutlu Mahallesi’nde bin metre rakımdaki Kocagöl Yaylası’na çıktı. Yaylada kalan vatandaşlar Dalbudak’ı karşılarında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Dalbudak, burada konutlarla ilgili sorularla karşılaştı. Vatandaşlardan konut ile ilgili çok talepler geldiğini ifade eden ve buna kayıtsız kalamadıklarını açıklayan Dalbudak, Denizli merkezde 25 bin konut yapacağız. Alanlar belirlendi. İlçelerimizden 250 kişilik talep gelmesi durumunda oralarda da konut işlemi hemen başlayacak. Buldan da bizim gözbebeğimiz, buraya da konut yapacağız. Evsiz kimse kalmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı