REKLAMI GEÇ

Uçar, ayçiçeği tarlasında çapa yaptı

Uçar, ayçiçeği tarlasında çapa yaptı

AK Parti Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Bilal Uçar, Çivril ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çivril ve çevresinde yoğun olarak yetiştirilen ayçiçeği tarlalarını da gezen Uçar, burada çaba yapan çiftçilerin yanına giderek sohbet etti, çapa yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2015 Çarşamba, 11:37

Ak Parti Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Bilal Uçar, Çivril ve çevresinde yaygın olarak yetiştirilen ayçiçeği tarlalarını gezdi. Burada çapa yapan kadınlarla sohbet eden Uçar daha sonra eline aldığı çapa ile ayçiçeği tarlasında çapa yaptı.

Uçar, “Denizli ve çevresindeki verimli topraklar sayesinde her ürünün kolayca yetiştirilip işlenebiliyor. Ayçiçeği de bu bölgede oldukça yaygın. Bu ürünün daha iyi pazarlanması için gerekeni yapacağız” dedi.

Fırsat buldukça toprak işleri ile uğraşmaya devam ettiğini belirten Uçar çiftçilere, “Bende memleketimde anne ve babamla birlikte fırsat buldukça tarla bağ bahçe ile uğraşıyorum. Çapa yapmayı çocukluğumdan bu yana severim. Zor bir iştir emek ve kuvvet ister ancak bu işi yapmak ayrı bir beceri ister” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı