REKLAMI GEÇ

Milletvekili Uçar’dan Romanlara: Biriz beraberiz

Milletvekili Uçar’dan Romanlara: Biriz beraberiz

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’ndeki romanlar ile bir araya geldi. Uçar, “Hangi etnik kökenden olursa olsun Türkiye’de herkes bizim kardeşimizdir. Biz biriz ve beraberiz.Biz birlikte Türkiye’yiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2015 Perşembe, 14:50

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Honaz’a bağlı Kocabaş Mahallesi sakinleri ile buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Uçar, Romanların yoğun olarak bulunduğu Kocabaş Mahallesine yapılan yatırımları yerinde gördü.

bilal-ucar-kocabas-romanlar-ic

hangi ırktan ve hangi milletten olursa olsun herkesin iyi yaşama hakkı bulunduğunu belirten Uçar, “Herkes bizim kardeşimizdir. Biz biriz ve beraberiz. Roman vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. Kocabaş Mahallesi’nde iyi işler yapılmış, altyapı üstyapı tamamlanmış. Her türlü sıkıntıları Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu tarafından gideriliyor. Onların rahatı ve huzuru için gereken yapılıyor” dedi.

AK Parti Milletvekili Bilal Uçar’a Kıcabaş Mahallesi gezisinde, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Halit Tosun, İlçe Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı