REKLAMI GEÇ

Çavuşoğlu: Denizli tarih yazmaya başladı

Çavuşoğlu: Denizli tarih yazmaya başladı

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’de ortaya çıkan tablonun kendileri açısından mutluluk verici olduğunu, ancak aynı tablo Türkiye geneline yansımadığı için buruk bir sevinç yaşadıklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2015 Pazar, 22:12

CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, 25. Dönem Milletvekili Seçim sonuçlarını değerlendiren İl Başkanı Bülent Nuri Çavuçoğlu, kanunların ayaklar altına alındığı, hilelerin yapıldığı, kamu görevlilerin görevini yeterince ifa etmediği bir seçim süreci yaşandığını, buna rağmen Denizli’de CHPörgütlerinin özverili bir çalışma göstererek elde edilen sonuca ulaştığını söyledi.

Seçim sonuçlarının Denizli açısından mutluluk verici bulduklarını kaydeden Çavuşoğlu, “Ancak bizim içimizde yarım bir sevinç oluştu. Çünkü Denizli’deki tablo Türkiye geneli için söylemek mümkün değil. Denizli’de güzel bir çalışma örneği gösterdik. Özellikle tüm örgütler olmak üzere, gençlik kollarımız, kadın kollarımız,emeklilerimiz ve 80’ne yakın kurduğumuz ekiplerle gezmediğimiz hiçbir yerleşim birimi kalmadı. Bunun üzerine de Denizlide haklı ve onurlu bir sonuca ulaştık. Ama bu sonuç tek başına gerçekten yeterli değil” dedi.

CHP örgütleri ve partililere seçim çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür eden Çavuşoğlu, “Bugünün şartı göstermiştir ki Denizlili, malum zihniyetiyavaş yavaş terk etmektedir. Gelecek seçimde bunların tamamını Denizli’den süpüreceğimizi de açık ve net söyleyebilirim. Buradan tüm Türkiye’ye sesleniyoruz. Bizim yaptığımız projelerde inançlarını eksik etmesinler. Hepsinin ardındayız. Denizli tarih yazmaya başladı. Bundan sonra bu tarihi daha kalın harflerle yazmaya devam edeceğiz. Gönül 4. milletvekili çıkarmak isterdi ama bu dönem 3 çıkardık. İnşallah gelecek dönem bu sayıyı daha da arttıracağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı