REKLAMI GEÇ

Bahtiyar önce helalleşti sonra ‘devam’ dedi

Bahtiyar önce helalleşti sonra ‘devam’ dedi

MHP Denizli milletvekili aday listesinin açıklanmasından kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında partililerden “helallik” isteyerek istifa sinyali veren 3. sıra adayı Ümit Bahtiyar, iki gün sonra basın toplantısı düzenleyerek devam kararını açıkladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2015 Perşembe, 17:21

MHP Genel Merkezi’nin milletvekili aday listelerini açıklamasının ardından Denizli’de tepki sesleri yükselmiş, bunlar arasında 3. Sırada bulunan Ümit Bahtiyar’da yer almış, “Seçimlere girdim her şeyimi vererek. Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılırı herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık. Herkes konuştu. Herkes hor gördü. Tüm Denizli gördü. Siz görmediniz. Ankara da görmedi. Hakkım varsa üzerinizde helal edin, ben helal ettim” sözleriyle sitemini dile getirmişti.

ic

Bahtiyar’ın bu açıklaması “adaylıktan çekilme ve istifa edecek” şeklinde yorumlanırken, bugün MHP İl Başkanı Yasin Öztürk ve 19 ilçe başkanıyla birlikte basın toplantısı düzenleyip, istifa etmeyeceğini ve parti içi hesaplaşmayı 8 Haziran’a bıraktığını söyledi.

SORU SORMAYIN
Basın toplantısında önce MHP İl Başkanı Yasin Öztürk konuştu. 19 ilçe teşkilatının Ümit Bahtiyar’ın arkasında olduğunu kaydeden Öztürk, “Ümit Bahtiyar ve diğer adaylarımızla birlikte 7 Haziran seçimleri için çalışacağız. Biz 19 ilçe teşkilat başkanları ve il teşkilatı olarak Bahtiyar’ın arkasında ve destekçiyiz. Ümit Bahtiyar, adayımız, konuyla ilgili açıklamalarını burada yapacaktır. Ancak soru almayacaktır” dedi.

MEDYAYI SUÇLADI
Listeyle ilgili tepkisini sosyal medyada dile getirdiğini ifade eden Ümit Bahtiyar ise, “Benim isyanım 3. sırada olmama değildi. Bu bazıları tarafından böyle algılandı. Ben bunları gülüp geçiyorum. 3.sırayı beğenmemek demek, MHP’nin 3 milletvekilini çıkaracağını inanmamak demektir. MHP, Denizli’de 3 milletvekili çıkaracak güçtedir. Buradan ülküdaşlarıma da seslenmek istiyorum: Parti içi hesaplaşmaları bırakıp, 7 Haziran’da AKP’yi Denizli’de sandığa gömmek için çalışmalıyız. Türkiye karanlık bir dönemden geçiyor ve 7 Haziran’da Türkiye’nin geleceği oylanacak. Birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarına odaklanmanın zamanı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı