REKLAMI GEÇ

İşte MHP’nin 2015 Denizli milletvekili adayları

İşte MHP’nin 2015 Denizli milletvekili adayları

MHP 2015 Genel Seçimleri için Denizli milletvekili adaylarını belirledi. Liste dağılımı MHP’de bomba etkisi yaratacak cinsten.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2015 Salı, 17:37

MHP 2015 Genel Seçimleri için Denizli milletvekili aday listesini seçim kuruluna verdi. 7 kişilik aday listesi sıralaması gerçekten çok konuşulacağa benziyor. Keza beklendiği üzere birinci sırada Emin Haluk Ayhan bulunuyor ancak ikinci sıraya oturan isim büyük sürpriz. Kulislerde ilk sıralar için çok şans verilmemesine karşın Cafer Birtürk ikinci sırada aday gösterildi.

İL YÖNETİMİNE ŞOK!
Kulislerde mevcut il yönetiminin istediği isim olarak gösterilen İbrahim Ekiz, listede yer bulmadı. Bu nedenle MHP’de seçimlere üç gün kala aday olmasına karşın rakiplerine fark atarak il başkanlığı koltuğuna oturan Yasin Öztürk ve ekibinin listeleri öğrendikten sonra şok yaşadığı ileri sürülüyor. 

BAHTİYAR YİNE 3’TE
Pamukale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar 2011 Genel Seçimleri’nde olduğu gibi bu seçimlerde de 3. sıradan aday gösterildi. Öte yandan Kale eski Belediye Başkanı İsmail yarımca 4. sıraya otururken, eski il başkanı Zafer Kaplan 5 ve yine eski il başkanlarından Mehmet Fevzi Yeniçeri 6. sırada aday gösterildi. Listenin son sırasında ise bir kadın aday yer aldı. Doktor Şule Türkaslan 7. sıradan girdiği MHP listesinin tek kadın adayı. 

İşte MHP’nin 2015 adayları;

1.Emin Haluk Ayhan
2.Cafer Birtürk
3.Ümit Bahtiyar
4.İsmail Yarımca
5.Zafer Kaplan
6.Mehmet Fevzi Yeniçeri
7.Şule Türkaslan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı