REKLAMI GEÇ

İşte MHP’nin milletvekili aday adayları

İşte MHP’nin milletvekili aday adayları

Milliyetçi Hareket Partisi düzenlediği toplantıyla 20 milletvekili aday adayını tanıttı. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, teşkilatın seçimlerde çok çalışmalarını isteyerek, “Kapı kapı dolaşın, seçimde de sandığa sahip çıkın” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 29 Mart 2015 Pazar, 20:00

Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili aday adayları Katipoğlu Düğün Salonu’nda düzenlenen geniş katılımlı bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya tüm parti teşkilatlarından çok sayıda kişi katıldı. 

ic

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk, 7 Haziran’daki seçimlerin ülke geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, Türkiye’nin MHP iktidarına ve vatansever kadrolara ihtiyacı olduğunu söyledi. Teşkilat mensuplarında, özellikle kadınlardan çok çalışmalarını, kapı kapı dolaşmalarını isteyen Öztürk, “Ülkemizin gelmiş olduğu nokta bellidir. Bu şer ittifaktan milletimizin kurtulma zamanı gelmiştir. Cennetin yolu imandan geçer deyip rüşvetin yolunu imardan geçirenler hesap günü yaklaşmıştır. Bu da demokratik yollarla sandıkta olacaktır. Bu iktidarı sandıkta değiştirecek güce, yüreğe, bilgiye, birikime, tecrübeye sahip tek siyasi güç Milliyetçi Hareket Partisi’dir. 7 Haziran Türk milletinin kurtuluş günüdür. Önümüzdeki süreç milletvekili adaylarını belirleme sürecidir. Bu süreçte 20 olan milletvekili aday adayı sayımız 7’ye düşecektir. Aday adayı arkadaşlarımızın her biri birbirinden kıymetlidir. Kim seçilirse seçilsin kendisi seçilmiş gibi sevinecek kadar ülkücü karaktere sahiptirler. Tüm adaylarımızın canla başla çalışmalarını bekliyorum. Bu seçimde hanımefendilere çok iş düşünüyor. Sandıklarımıza sahip çıkalım, sokak sokak ev ev dolaşalım. 7 Haziran’a kadar heyecanımızı kaybetmeden çalışalım” dedi.

Öztürk konuşmasının ardından milletvekili aday adaylarını isimlerini tek tek okuyarak sahneye çağırdı. MHP’nin 20 milletvekili aday adayı şöyle: Avukat Adnan Keysan, Eczacı Ahmet Yümsek, İşadamı Ali Keskin, Bürokrat Arif Fırtına, İşadamı Cafer Bitürk, İktisatçı Emin Haluk Ayhan, Araştırmacı Yazar İbrahim Afatoğlu, İşadamı İbrahim Ekiz, Eğitimci Yazar İlhan Çankaya, İşadamı İsmail Yarımca, İşadamı Mehmet Uz, İşadamı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Bürokrat Mustafa Kemal Çokakoğlu, İşadamı Nail Kalemci, Bürokrat Nebi Çubukcu, Doktor Şule Türkarslan, Avukat Ümit Bahtiyar, Avukat Yurdahan Özhan, İşadamı Zafer Kaplan ve İşadamı Zekeriya Er.

Aday adayları daha sonra kısa konuşmalar yaparak teşkilata kendilerini tanıttı, birlik beraberlik mesajları verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı