REKLAMI GEÇ

MHP Denizli Kadın Kolları kasetçilere sert çıktı

MHP Denizli Kadın Kolları kasetçilere sert çıktı

MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nihan Cihan Özden, TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener’e yönelik kaset iddialarını ortaya atanları sert bir dille eleştirdi. Özden, “Namuslu bir anneye, iffetli bir bayana dil uzatanlar, iftira edenler yeryüzünün en haysiyetsiz, en şerefsiz mahlukatlarıdır” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2015 Cuma, 14:03

MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nihan Cihan Özden, yaptığı yazılı açıklamada, kadınların siyasette başarılı olmasını çekemeyenlerin, kadınları siyasetten söküp atmaya kalkışanların bu yolda bertaraf olduklarını vurguladı.

Açıklamasında, “Namuslu bir anneye, iffetli bir bayana dil uzatanlar, iftira edenler bu dünyada ve ebedi dünyada da lanetlenmişlerdir. Bunların dilleri, elleri ve ayakları aleyhlerine şahitlik edecekleri gün onlar için çok büyük bir azap vardır. Bunlar yeryüzünün en haysiyetsiz, en şerefsiz mahlukatlarıdır. İnsanlıktan yüzlerinde eser yoktur” ifadelerine yer veren Özden, şunları kaydetti:

“Meral Akşener ‘erkek gibi bir kadın” diye tarif edilir. Merttir,cesurdur. Bundan kimsenin şüphesi yoktur. O bir annedir, O bir Asenadır. Meral Akşener’e yapılan bu çirkin iftirayı şiddetle kınıyor, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Teşkilatı olarak , Meral Akşener’in her daim yanında olduğumuzu buradan duyuruyoruz.

Bu analar bu Asenalar, nice yiğitler doğurur. Bundan şüpheniz olmasın Türkiyem. Yeri gelince biz, bize uzanan elide de kırmasını, bize uzanan dili de koparmasını biliriz.Sizler Meral Akşener’i yanlız mı sandınız?

Ülkemizde toplumsal çöküş başlamış, kadına olan şiddet artmış, iftiralar başını almış gitmiştir. Vatandaşımız artık bunun bilincine varmış ve anket sonuçlarınında gösterdiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyları artmıştır. Bunu çekemeyenlerin partimize yönelik Meral Akşener üzerinden başlattıkları bu iftiraları kınıyoruz.

Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek için herkesi Milliyetçi Hareket Partisinde oy vermeye davet ediyorum. 7 Haziran ‘da halkımız gereken cevabı verecekir. Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki bayan sayımız her geçen gün artmaktadır. Bu tarz ithamlar bizi yıldıramaz aksine birbirimize olan bağımızı daha da kuvvetlendirir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı