REKLAMI GEÇ

MHP Denizli Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

MHP Denizli Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Merkezin açılışını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun icazet aldığı, bunun da bitişinin bir delaleti olduğunu söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2015 Çarşamba, 18:47

MHP’nin Denizli Seçim Koordinasyon Merkezi, Merkezefendi’nin Altıntop Mahallesi’nde faaliyete geçti. Açılış dolayısıyla düzenlenen törene MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile milletvekili adayları Cafer Birtürk, Ümit Bahtiyar, İsmail Yarımca, Mehmet Fevzi Yeniçeri, Zafer Kaplan ve Şule Türkaslan ile MHP İl Başkanı Yasin Öztürk ve partililer katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, açılış törenindeki konuşmasında, “AKP döneminde kaos ve kargaşayla devam eden bir Türkiye idaresini yaşamış olduk. Ekonomik, sosyal, dış ve iç siyaset açısından Türkiye’nin kaostan, kargaşadan kurtulması, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarı için çalışmalarımızı başlatıyoruz. AKP hakikaten yolcu. Sayın Başbakan beyannamesini hazırlamakta sıkıntı çekiyor. Vesayet altında. Çünkü programı denetleniyor. Birilerine gösterip icazet almak zorunda. Bu onun bittiğinin delaleti” dedi.

ic-1

Ayhan’ın konuşmasının ardından MHP Denizli Milletvekili adayları, seçim koordinasyon merkezinin açılış kurdelesini kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı