REKLAMI GEÇ

MHP’DE WEB TEMAYÜL

MHP’DE WEB TEMAYÜL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP, milletvekili adaylarını belirlemek üzere internet ortamında temayül yoklaması yapıyor. İki gün devam edecek olan oy kullanma işleminde, üyeler kendilerine SMS ile gönderilen şifrelerle internetten oy kullanıyor. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Denizli’de 8 bine yakın partilinin internet üzerinden temayül yoklaması için oy kullanacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 14:37

MHP Genel Merkezi’nin milletvekili adaylarını belirlemek için yaptığı temayül yoklaması internet üzerinden yapılıyor. Genel Merkez tarafından üyelere SMS ile gönderilen şifreler aracılığıyla temayul.mhp.org.tr adresi aracılığıyla oy kullanabiliyorlar. Üyeler, sisteme girerek şehir bölümünü seçtikten sonra en az 5, en fazla 7 aday adayının ismini yazarak oy kullanıyor.

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Genel Merkez’de kayıtlı olan herkesin oy kullanabileceğini, Denizli’de de 8 bin üyenin temayül yoklamasına katılacağını söyledi. Temayül yoklamasının aday belirleme kriterlerinden sadece biri olduğunu belirten Öztürk, “20 milletvekili aday adayımız var. Daha önce Parti Genel Merkezimiz tarafından yaptırılan kamuoyu anketi, Genel Merkezin görüşü ve temayül yoklamasının sonuçları değerlendirilerek aday sıralaması belirlenecek” dedi.

“OYUNUZU KENDİNİZ KULLANIN”
Temayül yoklamasının 2 gün devam edeceğini açıklayan Öztürk, üyeleri uyararak, “Üyelerimiz T.C numaralarını kimseye vermesin ve oylarını kendileri kullansın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı