REKLAMI GEÇ

MHP’DEN ASGARİ ÜCRETLİYE ULAŞIM DESTEĞİ

MHP’DEN ASGARİ ÜCRETLİYE ULAŞIM DESTEĞİ

MHP Denizli ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, iktidara geldiklerinde esnaf ve dar gelirlilerin yükünü hafifletmek için, “Sosyal Onarım ve Sosyal Kalkınma Programı” ile “Borç Sarmalından Çıkış Projesi”ni uygulayacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2015 Çarşamba, 11:48

MHP milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri, 7 Haziran Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarında tempoyu yükseltti. İlçe ve mahalle ziyaretlerini sürdüren MHP Denizli ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, Çal ve Acıpayam ilçe merkezleri ile mahallelerini gezdi.

denizli-mhp-cafer-birturk-ic

ÇAL PAZARINI ZİYARET
Çal’da ilçe pazarına giren, burada satış yapan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşların elini sıkan, onlarla sohbet eden Birtürk, kendisine iletilen istek ve problemleri not aldı. Çal halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Birtürk, kendisine aktarılan konuların takipçisi olma sözünü verdi, MHP’nin programını anlattı.

SOSYAL ONARIM VE SOSYAL KALKINMA PROGRAMI
MHP iktidarında uygulanacak “Sosyal Onarım ve Sosyal Kalkınma Programı” ile dar gelirlilerin meselelerine çözüm getireceklerini kaydeden MHP’li Cafer Birtürk, “Asgari ücret net bin 400 liraya çıkarılacak. Asgari ücretlilere büyük şehirlerde her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği verilecek. Evi olmayan muhtaç ailelere 250 lira kira yardımı yapılacak. Asgari ücretten vergi alınmayacak, ücretlilerin asgari ücret kadar geliri vergi dışı bırakılacak” dedi.

denizli-mhp-cafer-birturk-ic-1

BORÇ SARMALINDAN ÇIKIŞ PROJESİ
Seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam’a da giden Birtürk, sanayi ve pazarcı esnafınıziyaret etti.Bu ziyaretlerde esnafın sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Birtürk, “MHP iktidarında, asnaf ve sanatkarın emekli aylıklarından sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecek. Esnaf ve sanatkarı, borç ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarmak amacıyla finansal borçların yeniden yapılandırılması için ‘Borç Sarmalından Çıkış Projesi’ uygulamaya konulacak. Esnaf ve sanatkarın birikmiş borçlarında önemli ölçüde azalma sağlanacak, tekrar borç tuzağına düşmesinin önüne geçilecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı