REKLAMI GEÇ

MHP’li Birtürk: Mazot 1.75 lira olacak

MHP’li Birtürk: Mazot 1.75 lira olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MH) ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, iktidarlarında çiftçiye gerekli desteğin sağlanacağını, mazotun 1 lira 75 kuruştan verileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2015 Cuma, 17:43

MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Bozkurt ve Acıpayam’a giden Birtürk, esnaf ve çiftçilerle buluştu, Miraç Kandili dolayısıyla verilen hayır yemeklerine katıldı.

MHP’li Birtürk’ün, seçim gezilerinde bugünkü ilk durağı Bozkurt oldu. İlçe pazarına giren Birtürk, pazarcı esnafını ziyaret etti, pazara alışverişe gelen vatandaşlara MHP iktidarında yapacaklarını anlattı, istek ve sorunları dinledi.

Bozkurtlulara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Birtürk, “Hambat’ın Bozkurt yuvası bizleri bağrına bastı. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Bozkurtlu vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Biz de kendilerine bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağımızı, MHP iktidarında çiftçimize mazotun litresini 1 lira 75 kuruştan vereceğimiziifade ettik. Tarım üretiminin destekleneceğinin ve emekli olandan kesilen destek priminin kaldırılacağının sözünü verdik” dedi.

ic-2

MİNİBÜSÇÜ ESNAFIYLA KANDİL YEMEĞİ
Daha sonra Denizli’ye dönen MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, Yeniyol ve Eskiyol minibüs esnafının düzenlediği kandil yemeğine katıldı. Bu hatlarda çalışan şoför esnafıyla sohbet eden sorunları dinleyen ve projelerini anlatan Birtürk,“Projelerimizin karşılık bulması başarılı olduğumuzu ve iktidar hedefine bir adım daha yaklastigimizi göstermektedir” diye konuştu.

ic

ACIPAYAM’A GİTTİ
Daha sonra seçim çalışmalarına devam etmek üzere Acıpayam’a giden Birtürk, ilçenin Hisar Mahallesi’nde, Akça Ailesi’nin Neslihan Akça’nın doğduğu evde verdiği kandil yemeğine katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı