REKLAMI GEÇ

Öztürk’ten Denizli’ye miting teşekkürü

Öztürk’ten Denizli’ye miting teşekkürü

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yasin Öztürk, Pazar günü düzenledikleri mitinge yoğun katılım nedeniyle Denizli halkına teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 10:32

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yasin Öztürk, yazılı bir açıklama yaparak Pazar günü Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mitinginin coşkulu ve büyük bir kalabalıkla gerçekleştirildiğini ifade etti. Öztürk, “Pazar günü Denizli’miz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi coşkulu, heyecanlı ve kalabalık bir şekilde karşıladı. Teşkilatımız adına tüm Denizlililere teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Vali Şükrü Kocatepe’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingi için kamu kurumlarına yazı yazarak araç ve şoför istemesine de tepki gösteren Öztürk, “Sayın Vali’mizin iç genelge ile emir verip tüm resmi araçların şoförü ile birlikte görevlendirdiği ne kadar doğrudur? Okul müdürlerinden; öğrencilerin yöresel kıyafetlerle miting alanına gönderilmesi, cami imamlarına cemaatiyle birlikte gelmeleri söylenmesi, muhtarlara mahallelerden adam toplayıp gelin denmesi ne kadar ahlakidir?” diye sordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı